υπουργός αποδείξεις κατασκευή γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Βενιζέλος-Τσίπρας: Οι γκρίζες όψεις μίας μονομαχίας

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Τι κρύβεται πίσω από ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα απιστια τις «φονικές» ατάκες που αντάλλαξαν στη Βουλή παρακολουθηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρακολουθηση και ο αρχηγός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ της αξιωματικής αντιπολίτευσης…”

Βενιζέλος-Τσίπρας: Οι γκρίζες όψεις μίας μονομαχίας γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Τι κρύβεται πίσω από τις «φονικές» ατάκες που αντάλλαξαν στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μια προσωπική βεντέτα με βαρύτατες αλληλοκατηγορίες και πολύ μέλλον ανέδειξε η σκληρή κόντρα για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που είχαν στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής.

Ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ανέβηκαν στο βήμα της Βουλής το προηγούμενο τριήμερο εγκαλούσαν την αξιωματική αντιπολίτευση για την προαναγγελθείσα πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτ ροπής, που δεν έχει ακόμη κατατεθεί, ενώ ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τον κ. Τσίπρα σε κοινοβουλευτική μονομαχία, υπαινισσόμενος ότι από τη συζήτηση αυτή θα αποκαλυφθεί «πολιτική ατιμία» εις βάρος του, αλλά και ταύτιση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικά συμφέροντα στο χώρο των Ναυπηγείων και των προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη Χαριλάου Τρικούπη δεν «ανοίγουν τα χαρτιά» τους και συνιστούν υπομονή μέχρι να κατατεθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Τότε, όπως λένε, «θα υπάρξουν εκπλήξεις» που θα αναδεικνύουν τις «γκρίζες όψεις» της κόντρας που ξεκίνησε η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να άρχισε από διάθεση να πληγεί η κυβερνητική σταθερότητα μέσω της επίθεσης της Κουμουν Δούρου κατά του κ. Βενιζέλου, αλλά στην πορεία πήρε άλλα χαρακτηριστικά, καθώς η λειτουργία των Ναυπηγείων αλλά και η συμφωνία για την κατασκευή των υποβρυχίων που εμφανίζεται ως το επίδικο αντικείμενο της κόντρας σχετίζεται άμεσα με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τσίπρας: Όλα στην ώρα τους

«Όλα θα γίνουν στην ώρα τους», ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόκληση του κ. Βενιζέλου να υποβάλλει την πρόταση για Εξεταστική Επιτ ροπή, που έχει ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από 25 ημέρες. «Μην αδημονείτε κύριε Βενιζέλο. Ένα-ένα θα τα πηδάτε τα εμπόδια σ’ αυτήν την κοινοβουλευτική περίοδο, αν τα πηδήξετε τελικά», είπε ο κ. Τσίπρας. Και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον κάλεσε να σχολιάσει παλαιότερες δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο τότε εκπρόσωπος του κόμματος και τώρα υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ότι η σύμβαση που είχε υπογραφεί και κυρώθηκε με νόμο από τη Βουλή είχε «επαχθείς όρους».

«Περιμένω να έρθετε στη Βουλή με την πρόταση σας που έχετε εξαγγείλει, αλλά δεν την βλέπω να κατατίθεται, γιατί πρέπει να διεξαχθεί στη Βουλή ανάμεσά μας, ανάμεσα σε εσάς και σε εμένα, κύριε Τσίπρα, μια μονομαχία προσωπικού και πολιτικού ήθους γιατί έχουμε διαδρομές προσωπικές, επιστημονικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, θεσμικές», είπε ο κ. Βενιζέλος, απευθυνόμενος προσωπικά στον κ. Τσίπρα. «Δεν έχουμε προκύψει από παρθενογένεση. Και επειδή, σε σχέση με τους ανθρώπους της γενιάς σας, είστε εξαιρετικά ευνοημένος από την τύχη –ξεκινήσατε την πολιτική του σταδιοδρομία ως αρχηγός κόμματος- πρέπει να τιμήσετε την εύνοια της τύχης, να σέβεστε τους αντιπάλους σας, να σέβεται τους θεσμούς, να σέβεστε την αλήθεια».

Γκρίζα παιχνίδια με συμφέροντα και μυστικές υπηρεσίες

Εξέπληξε, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το κοινοβουλευτικό ακροατήριο όταν υποστήριξε ότι «ίσως έχει έρθει η ώρα να καταθέσουμε εμείς μία πρόταση Εξεταστικής Επιτ ροπής για συνομωσίες και γκρίζα παιχνίδια με επιχειρηματικά συμφέροντα, με πρώην στελέχη μυστικών υπηρεσιών, με πολύ συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Γιατί υπάρχει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος που ασκεί θεσμικά η αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση, αλλά υπάρχει και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος που ασκεί το Κοινοβούλιο ως τέτοιο στο οργανωμένο λαθρ εμπόριο πολιτικής επιρροής. Μάλιστα, υπάρχουν άνθρωποι συνδεδεμένοι με πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα, επιχειρηματικά και άλλα, που κινούνται πολύ κοντά σας. Θα μιλήσουμε γι’ αυτά».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αφού υιοθετήσατε στο ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου τώρα υιοθετείται και τις αμαρτωλές συμβάσεις». Όπως συμπλήρωσε, μάλιστα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ψηφίσει «παρών» στο νόμο για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αλλά στήριξε στη Βουλή τον όμοιο νόμο για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. «Και τώρα στηρίζετε συγκεκριμένα και επώνυμα συμφέροντα που θέλουν τη διάλυση του Σκαραμαγκά, τον εξανδραποδισμό των εργαζομένων. Θα τα πούμε όμως, αναλυτικά. Αυτό είναι σκηνές από το έργο που θα παιχτεί εδώ με ονόματα, με αποδείξεις, με συμφέροντα. Γιατί βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα, κύριε Τσίπρα».

Ευφυολογήματα για το Ελ Πάσο και το τρύπιο δολάριο

Η σκληρή κόντρα των δύο αρχηγών έκλεισε με νέους φραστικούς διαξιφισμούς που είχαν υπό την μορφήν ευφυολογημάτων.

Ο κ. Τσίπρας, αφού υποστήριξε ότι η παρέμβαση του κ. Βενιζέλου φέρνει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι «όσο μιλάει, δίνει δημοσκοπικούς πόντους στο ΣΥΡΙΖΑ και είναι πραγματικός χορηγός μας», κατέληξε λέγοντας: «Στην πρόσκληση για μονομαχία θα απαντήσω. Κύριε Βενιζέλο, δώσατε την ευκαιρία να σας αποκαλύψω για ποιον λόγο πήγα στο Τέξας: Για να μάθω πώς μονομαχούν στο Ελ Πάσο! Στην μονομαχία, λοιπόν, θα είμαι παρών!»

«Κύριε Τσίπρα, σας συγχαίρω γιατί έχετε προσφύγει στην αμερικανική βοήθεια, προκειμένου να σας εκπαιδεύσουν οι Αμερικάνοι. Αυτό που βάλατε ως στόχο στο Τέξας είναι τρύπιο δολάριο», αντέ ΤΕΙνε ο κ. Βενιζέλος.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα– η Apple παρουσιάζει το νέο της <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.

Μαζί με τα <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα – μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίσω πλευρά ενός πρότυπου <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραφικό αισθητήρα του νέου <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι ο επεξεργαστής του νέου <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone. H ανανεωμένη

εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1

Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη

είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός

ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple

πιεζόμενη από τον ανταγωνισμό – δοκιμάζει πρωτότυπα <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhones με οθόνη 6

ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η

μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε

ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογές σε λευκό και μαύρο, το <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον

αφορά δε στο φτηνότερο <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό

κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει

τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και

να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. Υπολογίζεται ότι το

«φτηνό» <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,

το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της

Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο

προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και

σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες

κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.protothema.gr/politics/article/327218/venizelos-tsipras-oi-grizes-opseis-mias-monomahias/
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…