ΕΡΤ μέτρα Ευρωζώνη γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια – Πολιτική – Κεδίκογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να σπείρει την αμφιβολία»

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, διαζυγιο άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Πολιτική – Κεδίκογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να σπείρει την αμφιβολία» γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Στην αποτυχία όλων των σχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ να πλήξει την κυβέρνηση και στα εσωκομματικά του προβλήματα, απέδωσε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου καταλογίζοντάς του ότι στην πιο καθοριστική φάση της διαπραγμάτευσης επιχειρεί να σπείρει την αμφιβολία.

Αφού ο κ. Κεδίκογλου υπενθύμισε ότι πριν από ενάμισυ μήνα ο κ. Τσίπρας απέρριπτε πρόταση δυσπιστίας, έθεσε το ερώτημα «Τι άλλαξε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα για να αναθεωρήσει μια τόσο βασική πολιτική;» για να απαντήσει ταυτοχρόνως: ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ «Ο πρώτος λόγος ήταν η αποτυχία όλων των σχεδίων του, ο δεύτερος ότι μετά την ομολογία στο Τέξας ότι μια έξοδος από την ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική ο ΣΥΡΙΖΑ κόντευε να γίνει ρεμπέτ ασκέρ. Επειδή ερχόταν αντιμέτωπος με το πρόβλημα της πολλαπλής ταυτότητάς του – που πήρε σχιζοειδείς διαστάσεις στην περίπτωση της ευρωζώνης – επέλεξε να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα. Κι ενώ γνώριζε ότι δεν θα είχε καμία τύχη η πρότασή του φάνηκε να προέχουν οι εσωκομματικές του ανάγκες».

Καταλόγισε δε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να πετύχει την ταχύτερη έξοδο από το Μνημόνιο ότι επιλέγει να σπείρει την αμφιβολία. «Κι ενώ δεν εκπλήσσεται κανείς γι αυτό αφού έγινε σαφές ότι η καταστροφή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι θεμιτό μέσο για την κατάληψη της εξουσίας, αντιθέτως έκπληξη προκάλεσε η αφορμή της ΕΡΤ για την κατάθεση της πρότασης» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Στο σημείο αυτό, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, επισήμανε ότι έχει κριθεί η συνταγματικότητα της πράξης κατάργησης η δε επέμβαση της Αστυνομίας για τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης πέραν της αποκατάστασης της νομιμότητας έγινε και σε συμμόρφωση με το ΣτΕ. Η απόφαση του ΣτΕ, πέραν της επικύρωσης της κατάργησης της ΕΡΤ όριζε επίσης ότι η κυβέρνηση πρέπει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη μετάδοση εκπομπών από τη ΔΤ, εξήγησε.

Παρόλα αυτά, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν παρέλειψε να παραπληροφορήσει να προβεί σκόπιμα ψεύδη και σε ωμή απόπειρα συκοφάντησης ότι η κυβέρνηση κατήργησε την ΕΡΤ για να υπηρετήσει συμφέροντα. Σε απάντηση ο κ. Κεδίκογλου κατέθεσε το ΦΕΚ της 12ης Αυγούστου με το οποίο εκχωρείται στη ΝΕΡΙΤ φάσμα συχνοτήτων χωρίς αντάλλαγμα δύο διαύλων για οκτώ προγράμματα.

Όπως εκτίμησε δε η ΕΡΤ επελέγη γιατί μετά τον τερματισμό της κατάληψης και την διάψευση των προσδοκιών να γίνει το Ραδιομέγαρο Κούγκι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε να καταβάλει την τελευταία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. «Την εκτίμηση επιβεβαιώνει η χθεσινή στάση βουλευτών έξω από το Ραδιομέγαρο και πάλι όμως η παράσταση ήταν κατώτερη των προσδοκιών του » είπε χαρακτηριστικά.

Επειδή δε κατηγορήθηκε η Αστυνομία «επειδή εκτέλεσε την αποστολή της και δεν υπάκουσε στις εντολές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» ο κ. Κεδίκογλου «υπενθύμισε» την κριτική που άσκησε όταν βουλευτές της ΧΑ είχαν επιχειρήσει κάτι ανάλογο. «Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έσπευσε να επισημάνει ότι ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται με τις πράξεις του και να διευκρινίσει «Είναι μεν άλλο πράγμα να ασκείς βία κι άλλο να δικαιολογείς τη βία και τα δύο είναι καταδικαστέα σε μια δημοκρατική Πολιτεία: δεν υπάρχει δικαιολογημένη βία».

«Όπως ο πυρηνικός όλεθρος δεν κάνει διακρίσεις και θα μας αφάνιζε όλους έτσι και η βία έχει μία και μοναδική μορφή και απειλεί όλη την κοινωνία. Η βία δεν είναι η μαμή της ιστορίας όπως πιστεύουν ορισμένοι από σας ομνύοντας στο Ευαγγέλιο του Μαρξ. Η βία είναι ο βιαστής της ιστορίας και εδώ στην Ελλάδα το ξέρουμε καλά και την έχουμε πληρώσει πανάκριβα» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Καταλήγοντας ο κ. Κεδίκογλου «ευχήθηκε» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταφέρει να παρουσιάσει κάποιες στοιχειωδώς έστω προτάσεις μέχρι το 2016 γιατί τότε θα γίνουν εκλογές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», γραφεια ντετεκτιβ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, γραφεια ντετεκτιβ κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», παρακολουθηση προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, διαζυγιο απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ντετεκτιβ πειραιασ ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275069&catID=1
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…