πληροφορίες Ορθοδοξία ΟΤΕ γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Λυσσασμένοι «γκρίζοι λύκοι» θέλουν τζαμί το στολίδι της Ορθοδοξίας

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφεια ντετεκτιβ ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα απιστια διαζυγιο διαζυγιο ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ μοιχεια Λυσσασμένοι «γκρίζοι ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ λύκοι» ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα θέλουν απιστια τζαμί ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το γραφεια ντετεκτιβ στολίδι της Ορθοδοξίας ”

Λυσσασμένοι «γκρίζοι λύκοι» θέλουν τζαμί το στολίδι της Ορθοδοξίας γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Το θέμα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των ορθοδόξων πατριαρχείων και αρχιεπισκοπών αλλά ως τώρα η ελληνική κυβέρνηση και ειδικά το υπουργείο Εξωτερικών αποφεύγει οποιαδήποτε συζήτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση λέγεται πως έχει στόχο να «στριμώξει» πολιτικά την κυβέρνηση Ερντογάν που δεν αποφασίζει μεν κάτι τέτοιο, αν και ακροβατεί γύρω από το θέμα.

Παλαιότερα, όπως έχει γράψει η NEWSBOMB, ο κ Ερντογάν είχε ερωτηθεί για το πότε θα λειτουργήσει και αν θα λειτουργήσει ποτέ η Αγία Σοφία ως Τζαμί. Τότε δεν το είχε αποκλείσει και είχε δηλώσει «το Σουλταναχμέτ («Μπλέ Τζαμί») είναι άδειο τις ώρες των προσευχών. Όταν θα γεμίσει, τότε μπορούμε να συζητήσουμε και το θέμα για το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας για προσευχή»…

 

Ο ανθ Έλληνας Χαλατσάλογλου

 

Την πρόταση κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης κ. Γιουσούφ Χαλάτσογλου. Στην πρόταση νόμου ο Χαλάτσογλου υποστηρίζει πως η παρά την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου του 1935 όπου η Αγία Σοφία μετατράπηκε από τζαμί σε μουσείο, «η απόφαση δεν δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Μια απόφαση που δεν επικυρώνεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως είναι άκυρη, δεν είναι νόμιμη. Εδώ υπάρχει μια ξεκάθαρη παρανομία», είπε ο κ. Χαλατσάτογλου.

Το ζητούμενο είναι, όπως αναφέρει η Εφημερίδα NEWSBOMB ότι ο κ. Χαλάτσογλου χρησιμοποίησε επιχειρήματα που μάλλον θα έβρισκαν σύμφωνο τον νέο-οθωμανό κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. «Η πρόταση νόμου κατατέθηκε με σκοπό την λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί καθώς έμεινε όρθια επί 481 χρόνια με τις προσευχές του μουεζίνη και είναι ένα σύμβολο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης», επισήμανε ο δεδηλωμένος ανθ Έλληνας, πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης. Το αίτημα της λειτουργίας της Αγίας Σοφίας ως τζαμί είχε εκφράσει ο μουεζίνης της Κωνσταντινούπολης.

Στους κομάντος ο Πρόεδρος

Στους κομάντος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας! Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τις Ένοπλες Δυνάμεις ο κ Κάρολος Παπούλιας θα επισκεφθεί την Δευτέρα την 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (2η ΜΑΛ) και την Σχολή Αλεξιπτωτιστών  στον Ασπρόπυργο. Ο Πρόεδρος, που θα συνοδεύεται από τον υπουργό Άμυνας κ Δημ. Αβραμόπουλο και τον (καταδρομέα) Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αθ.Τσέλιο, θα παρακολουθήσει πτώσεις αλεξιπτωτιστών στην θάλασσα και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των κομάντο.

Σώθηκαν από θαύμα στην Πάχη

Χάρη στους προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας, αρχαγγέλους Γαβριήλ και Μιχαήλ, σώθηκε το διμελές πλήρωμα χαμηλοπτέρυγου αεροσκάφους ΤΒ – 09 που λίγο κόντεψε να προκαλέσει τραγωδία στη βάση της Πάχης, στα Μέγαρα.

Κατά την προσγείωση κάτι δεν πήγε καλά – και ερευνάται – και το αεροσκάφος αντί να «πιάσει» στο τμήμα της Γενικής Αεροπορίας ( πολιτικά αεροσκάφη), προσέγγισε στο στρατιωτικό σκέλος και επιχειρώντας, για άγνωστο λόγο προσγειωαπογείωση (touch’n’go), ξέφυγε για άγνωστο λόγο και έπεσε πάνω σε βοηθητικό κτήριο της Αεροπορίας Στρατού, καταστρέφοντάς το!

Στρατιωτικοί δήλωσαν στη NEWSBOMB ότι οι δυο που επέβαιναν δεν τραυματίστηκαν, αλλά μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, έλεγαν στρατιωτικές πηγές, που έπεσε στο βοηθητικό κτήριο και όχι στον πύργο ελέγχου ή σε κάποιο από τα υπόστεγα στα οποία βρίσκονται τα επιθετικά ελικόπτερα «Απάτσι», τα νεοπαραληφθέντα μεταφορικά ΝΗ-90 και τα παλιότερα Σινούκ καθώς και τα Χιούι.

NEWS

Διαβάστε επίσης:

ΝΤΡΟΠΗ: Οι «Γκρίζοι Λύκοι» κάνουν Τζαμί την Αγία Σοφία

Μπουλντόζες ρίχνουν Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο!

 

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/368307/lyssasmenoi-gkrizoi-lykoi-theloyn-tzami-to-stolidi-tis-orthodoxias
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…