Πρωτογενές πλεόνασμα Google ΣΥΡΙΖΑ γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Παπαρήγα : «Δεν δίνουμε χείρα βοηθείας στην ιμιτασιόν λύση του ΣΥΡΙΖΑ»

γραφεια απιστια ντετεκτιβ απιστια ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ διαζυγιο μοιχεια Ως «ιμιτασιόν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λύση» που δεν θα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «δώσουμε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χείρα βοηθείας» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της ΚΟ ντετεκτιβ πειραιασ του ΚΚΕ μοιχεια Αλέκα Παπαρήγα σημειώνοντας ότι «Όταν ο σοσιαλισμός απιστια μιμήθηκε τις πράξεις ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τις αγοράς τότε ανατράπηκε από μέσα».

…”

Παπαρήγα : «Δεν δίνουμε χείρα βοηθείας στην ιμιτασιόν λύση του ΣΥΡΙΖΑ» γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Ως «ιμιτασιόν λύση» που δεν θα «δώσουμε χείρα βοηθείας» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σημειώνοντας ότι «Όταν ο σοσιαλισμός μιμήθηκε τις πράξεις τις αγοράς τότε ανατράπηκε από μέσα».

Η κυρία Παπαρήγα πρόσθεσε μάλιστα ότι το ΚΚΕ πρέπει να παλέψει για την εξουσία όταν ο λαός θα το επιθυμήσει και πρόσθεσε «δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να αναλάβουμε όχι ως κυβέρνηση ΚΚΕ και συμμαχιών αλλά ως κυβέρνηση εργατικής τάξης».

Υποστήριξε ότι εντός της ΕΕ υπάρχουν αντιφάσεις και ανισότητες και πρόσθεσε «Ασκείται κριτική και ακούμε «που είναι η ευρώπη του Κολ του Αντενάουερ που έπαιρναν τις μεγάλες αποφάσεις». Υπάρχει νοσταλγία για την παλιά ΕΟΚ. Παραδόξως αυτό είπε και ο κ. Τσίπρας. Ελεος!» ενώ απαντώντας στον κ. Ε. Βενιζέλο που σχολίασε από τα έδρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική ιστορία είπε: «Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορία. Πολλές ιδέες και θέσεις που έχουν είναι επανάληψη των  ίδιων που έλεγαν από τις αρχές του 20 αιώνα. Έχουν ιστορικές ρίζες οι οποίες όποτε εμφανίστηκαν  τσάκιζαν τον ριζοσπαστισμό ήταν το δηλητήριο του ριζοσπαστισμού».

Σημείωσε ότι η προσέλκυση επενδύσεων θα γίνουν από τα μονοπώλια και πως πάνω στις δυνατότητες ανάπτυξης θα γίνουν «εκβιασμοί από το δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ… Στην Κύπρο ο εκβιασμός του Ανάν έγινε με αφορμή τα πετρέλαια».

Τόνισε ότι «Η αυθεντική πρόταση φιλελεύθερου πόλου για καπιταλιστική ανάπτυξη ισχύει και έχουμε την ιμιτασιόν του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν φιλολαϊκή… Η νΔ είναι αυτή που ξέραμε δεν άλλαξε. Απευθύνομαι στο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει δοκιμαστεί σε κυβέρνηση. Μιλάτε για ανάπτυξη αλλά εκεί θα επιβιώσουν το κεφάλαιο όχι οι εργαζόμενοι. Θα στηρίξετε λέτε τους ανεξάρτητους καπιταλιστές. Υπάρχουν μονοπώλια σε όλους τους κλάδους και λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πάρει μέτρα φιλολαϊκά. Πως θα τα βγάλετε πέρα με αυτά τα μονοπώλια; Με τους συνεταιρισμούς; Ας γελάσουμε. Όταν λέμε ότι θα είστε κυβέρνηση των μονοπωλίων παρεξηγείστε!».

Τέλος αναφερόμενη στην αναδιανεμητική πολιτική που υπόσχετε η κυβέρνηση  αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα είπε «Τότε είχαμε το Συγγρό που έκλεβε το Λαύριο και έδινε και πέντε δραχμές…».

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.protothema.gr/politics/article/327044/papariga-den-dinoume-heira-voitheias-stin-imitasion-lusi-tou-suriza/
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…