ΔΗΜΑΡ Κρίση Βενιζέλου γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Βενιζέλος: «Όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, όχι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων»

γραφεια ντετεκτιβ παρακολουθηση θεσσαλονικη τιμεσ ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ όσμωση με απιστια τη Χ. διαζυγιο Α. – γραφεια ντετεκτιβ Επέκρινε τον ντετεκτιβ πειραιασ Κουβέλη ότι δεν αντιλαμβάνεται πώς έχουν τα πράγματα γραφεια ντετεκτιβ παρακολουθηση και διαβεβαίωσε πως η βιωσιμότητα του χρέους είναι απολύτως διασφαλισμένη…”

Βενιζέλος: «Όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, όχι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων» γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για όσμωση με τη Χ.Α. – Επέκρινε τον Κουβέλη ότι δεν αντιλαμβάνεται πώς έχουν τα πράγματα και διαβεβαίωσε πως η βιωσιμότητα του χρέους είναι απολύτως διασφαλισμένη

«Όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, όχι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Το εννοούμε απολύτως», είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, επέκρινε τον Φώτη Κουβέλη ότι δεν αντιλαμβάνεται πώς έχουν τα πράγματα και διαβεβαίωσε ότι η βιωσιμότητα του χρέους είναι απολύτως διασφαλισμένη.

 «Η τελική και ύψιστη υποχρέωση κάθε βουλευτή είναι να μετουσιώνει την αγωνία και την ανάγκη της κάθε ελληνικής οικογένειας σε μια πράξη εθνικής ευθύνης. Και αυτό πράττουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από το 2010, στην αρχή μόνοι μας και στη συνέχεια, από το 2012, με τους βουλευτές της ΝΔ που προσχώρησε στην αντίληψη αυτή». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως η «πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας, την ώρα που επιχειρείται η έξοδος από το Μνημόνιο. Τώρα που πρέπει να σταλεί παντού, και εσωτερικά και εξωτερικά, μήνυμα σταθερότητας και αισιοδοξίας ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την εθνική προσπάθεια».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την ταύτισή του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την όσμωση -εξ αντικειμένου- με την Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Όσον αφορά στη στάση της <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ στη σημερινή ψηφοφορία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως «το να δηλώσεις παρών λειτουργεί υπέρ της κυβέρνησης. Αλλά για να μπορέσεις να ψηφίσεις παρών, γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, η κυβέρνηση αυτή πρέπει να υπάρχει». Μία τοποθέτηση που είχε ως στόχο. Το ΠΑΣΟΚ είναι πυλώνας σταθερότητας που επιτρέπει στην κυβέρνηση να υπάρχει. Γι’ αυτό το λόγο κάποιοι έχουν την πολυτέλεια του ενδιάμεσου, του αμφιρρέποντος λόγου.

«”Παρών” δηλώνουν επειδή τους το επιτρέπουμε εμείς να δηλώνουν “παρών”», τόνισε.

Όσον αφορά στην προαναγγελθείσα πρόταση σύστασης Εξεταστικής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος είπε: «Ελάτε πόσα απίδια έχει ο σάκκος». «Υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα συνδεδεμένα με τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Ακόμη, χαρακτήρισε προκλητική η σημερινή συγκέντρωση έξω από τη Βουλή που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτή η καρικατούρα των αγανακτισμένων ήταν η θερμοκοιτίδα των ακραίων ενεργειών», είπε και σχολίασε πως «απέτυχε η στρατηγική της εφόδου».

«Το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι: Δεν πειράζει που θα καταψηφιστεί η πρόταση μομφής, η κυβέρνηση θα πέσει», σχολίασε και τόνισε πως «ο εκλογικός νόμος ανταποκρίνεται σε άλλες συνθήκες πριν από την κρίση. Πρέπει να έχουμε ένα εκλογικό σύστημα που δεν τροφοδοτεί την τεχνητή πόλωση».

«Ματαιοπονούν όσοι θέλουν να στήσουν σκηνικό τεχνητής πόλωσης. Η κυβέρνηση δεν υπάρχει χωρίς το ΠΑΣΟΚ. Το σωστό θα ήταν να μην υπάρχει η κυβέρνηση και χωρίς την <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ», είπε ακόμη, ενώ με έμμεσο τρόπο κατηγόρησε τον πρόεδρο της <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτη Κουβέλη, για αδυναμία να αντιληφθεί πώς έχουν τα πράγματα και τόνισε πως δεν υπάρχει σχέδιο Β.

«Εμείς μόνο εφαρμόζουμε μια στρατηγική εξόδου από το Μνημόνιο. Η τρόικα καλείται να λογοδοτήσει στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εμείς έχουμε κάνει την τραγικά δύσκολη επιλογή, αλλά -εν τέλει- έχει μεγάλη σημασία να υπάρχει κυβέρνηση και σταθερότητα. Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μοιραζόμαστε μια κοινή αίσθηση ευθύνης», τόνισε, προσθέτοντας ότι «δεν αποδέχομαι ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε το κακό πρώτο πρόγραμμα και οι άλλοι τις διορθώσεις. Όχι κυρίες και κύριοι. Φτάνει ο βιασμός της αλήθειας. Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει σχέδιο Β».

«Όσοι νομίζουν ότι μέσα στην ευρώπη και στην ευρωζώνη – αν αυτή είναι η τελική θέση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα- υπάρχουν περιθώρια για σκληρότερη διαπραγμάτευση αυτά να τα πείτε σε άλλον, όχι σε μένα. Από το δικό μου γραφείο έφυγε στις 11 Σεπ Τεμβρίου του 2011 η τρόικα. Επειδή έχω δει πολλούς τζάμπα μάγκες σ’ αυτή την υπόθεση να σκεφτεί τι και πώς και πότε το εννοεί», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: « ευρώ χωρίς Μνημόνιο δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι τρισχειρότερο: Υπάρχει Μνημόνιο χωρίς ευρώ».

«Δεν είστε κόμμα-παράταξη. Είστε κόμμα διαμαρ τυρίας, όχημα της συγκυρίας της δυσαρέσκειας, του συντεχνιασμού. Επαγγέλεστε την επανάληψη της κρίσης. Που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να πάθει ο τόπος. Το φτηνό παιγνίδι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας έχει όρια», είπε, ακόμη, προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η βιωσιμότητα του χρέους είναι απολύτως διασφαλισμένη. Εχουμε τα δεύτερα μικρότερα επιτόκια μετά την Γερμανία, 2,1%. Ούτε το δημοσιονομικό, ούτε το χρηματοδοτικό κενό είναι πρόβλημα. Αυτό πρέπει να καταλάβει η τρόικα. Οι στόχοι είναι μακροοικονομική. Το ζητούμενο είναι ανάπτυξη, απασχόληση», τόνισε λέγοντας «όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, όχι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Το εννοούμε απολύτως».

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας Βενιζέλου στη Βουλή πολλά από τα έδρανα στη δεξιά πτέρυγα ήταν κενά. Ευάριθμος αριθμός βουλευτών της ΝΔ  επέλεξε την ώρα της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στο καφενείο της Βουλής και στο εντευκτήριο. Κίνηση που πολλοί ερμήνευσαν ως έμμεση απάντηση στις αιχμές που άφησαν νωρίτερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Μωραΐτης Κασσής και Σκανδαλίδης. 

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

γραφεια ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.protothema.gr/politics/article/327039/-venizelos-ohi-nea-dimosionomika-metra-ohi-nees-perikopes-misthon-kai-sudaxeon-/
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…