ασφαλείας Δημόσιο γυναίκες γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Σύνταξη με «μπόνους» 7 ετών – Οι προϋποθέσεις

μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ευνοϊκές προϋποθέσεις για έξοδο από το Δημόσιο με 7 χρόνια απιστια μπόνους από πλασματικά ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα έτη που μπορούν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ να παρακολουθηση χρησιμοποιηθούν για θεμελίωση (25ετία) πριν και μετά το γραφεια ντετεκτιβ 2010 και για προσαύξηση της τελικής τους σύνταξης παρακολουθηση κινητου μπορούν να αξιοποιήσουν περίπου 650.000 δημόσιοι υπάλληλοι.”

Σύνταξη με «μπόνους» 7 ετών – Οι προϋποθέσεις γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Στην πράξη αρκούν 18 έτη υπηρεσίας στο Δημόσιο για να συμπληρωθεί η 25ετία. Μάλιστα όσοι συμπληρώνουν την 25ετία έως το 2010 είτε με 7 είτε με λιγότερα πλασματικά χρόνια κλειδώνουν την έξοδο για σύνταξη από τα 50.

Και με ποσά που είναι κάτω των 1.000 ευρώ, που σημαίνει ότι δεν τους “πιάνουν” και οι περικοπές.

Αυτές τις παραμέτρους “ζυγίζουν” οι δημόσιοι υπάλληλοι και σπεύδουν σε συνταξιοδότηση με αυξανόμενο ρυθμό αιτήσεων τις τελευταίες εβδομάδες, υπό τον φόβο και την ανησυχία μάλιστα ότι με τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό θα καταργηθούν αρκετές από αυτές τις ευνοϊκές διατάξεις, ιδίως για όσους δεν έχουν θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης σύμφωνα με καθημερινή Εφημερίδα είναι:

Άνδρες και Γυναίκες

1. Στα 58 με 35ετία και συμπληρωμένη 25ετία ως το 2010

2. Χωρίς όριο ηλικίας για σύνταξη με 32 1/2 έως 35 έτη συνολικής υπηρεσίας, εφόσον συμπληρώνουν 25ετία ως το 2007

3. Χωρίς όριο ηλικίας με 37 έτη συνολικής υπηρεσίας, αρκεί η 25ετία να συμπληρώθηκε ως το 2010

4. Στα 56 ή 58 μειωμένη και στα 61 ή 63 πλήρη, εφόσον η 25ετία συμπληρώθηκε το 2011 και το 2012

Γυναίκες

1. Χωρίς όριο ηλικίας με 3 παιδιά και 20ετία ως το 2010

2. Στα 50 με ανήλικο παιδί και 25ετία ως το 2010

3. Στα 55 (μειωμένη) και στα 60 (πλήρη) με 25ετία ως το 2010

Άνδρες

1. Στα 52 ή στα 55 αν έχουν 3 παιδιά και τουλάχιστον 23 έτη υπηρεσίας ως το 2010

2. Στα 60 (μειωμένη) και στα 61 1/2 – 65 (πλήρη) με 24ετία ως το 2007

3. Χωρίς όριο ηλικίας με 20ετία ως το 2010 εφόσον έχουν την επιμέλεια 3 ανήλικων παιδιών και είναι χήροι ή διαζευγμένοι

Εκπαιδευτικοί

Στα 55 με 30 έτη υπηρεσίας και 25ετία ως το 2010, για εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν ως το 1982, και στα 60 με 30 έτη υπηρεσίας (25ετία ως το 2010) αν διορίστηκαν στο διάστημα 1983 -92, πλην των άλλων προϋποθέσεων

Ποιοι φεύγουν άμεσα

Άνδρες και γυναίκες που συμπλήρωσαν την 25ετία ως το 2010 είτε με πραγματική υπηρεσία είτε με αναγνώριση πλασματικών χρόνων.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει η πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων και για αυτό τον λόγο σπεύδουν σε σύνταξη για να γλιτώσουν από τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό επιλέγοντας την άμεση έξοδο.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα στις υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου παρατηρείται το αδιαχώρητο από Δημοσίους υπαλλήλους που ζητούν ενημέρωση για τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα και για τον χρόνο που μπορούν να αποχωρήσουν.

Ωστόσο, όσοι έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα ως το 2010 “προστατεύονται” σύμφωνα με τον νόμο 3865/10 από τις αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων που πρόκειται να εφαρμοστούν από την 1η/1/2015 και μετά.

Ο νόμος ορίζει ότι ειδικά όσοι έχουν 25ετία ως το 2010 δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή στον υπολογισμό της σύνταξης, ακόμα και αν αποχωρήσουν μετά το 2015.

Τι ισχύει για τους στρατιωτικούς

Για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος, που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31.12.2014, ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης δεν αλλάζει και ως εκ τούτου από τη στιγμή που έχουν θεμελιωμένο δικαίωμα, δηλαδή συμπληρώνουν τον απαιτούμενο χρόνο υπηρεσίας ως το τέλος του 2014, δεν θα επηρεαστούν ως προς τον υπολογισμό της σύνταξής τους, ακόμα και αν αποχωρήσουν μετά το 2015.

Αντίθετα, όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1ης.1.2015 και μετά, η σύνταξή τους θα υπολογιστεί με τον νέο τρόπο, δηλαδή ένα τμήμα θα είναι η βασική των 360 ευρώ (κρατική σύνταξη) και το υπόλοιπο θα είναι ανάλογο των ετών υπηρεσίας.

Ποιοι και πώς βγαίνουν στη σύνταξη με “πριμοδότηση” 7 ετών

* Άνδρας υπάλληλος με 2 παιδιά, που εργάστηκε από το 1990 ως το 1994 στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια μπήκε στο Δημόσιο, είχε συμπληρώσει το 2011 συνολικά 21 χρόνια και μπορεί σήμερα να αναγνωρίσει 4 χρόνια (από τα παιδιά και από θητεία) για να συμπληρώσει την 25ετία το 2011 και να συνταξιοδοτηθεί στα 52 ως πατέρας με ανήλικο παιδί.

* γυναίκα υπάλληλος με 2 παιδιά, που εργάστηκε από το 1991 ως το 1994 στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια μπήκε στο Δημόσιο, συμπλήρωσε το 2010 συνολικά 20 χρόνια και μπορεί σήμερα να αναγνωρίσει 5 πλασματικά έτη (3 από τα παιδιά και 2 από τυχόν σπουδές ή από γονική άδεια άνευ αποδοχών) για να συμπληρώσει την 25ετία το 2010 και να συνταξιοδοτηθεί στα 50 ως μητέρα με ανήλικο παιδί.

* γυναίκα με 3 παιδιά που διορίστηκε το 1992 και ως το 2010 είχε 18 χρόνια υπηρεσίας, μπορεί να αναγνωρίσει 2 έτη και να συμπληρώσει την 20ετία το 2010, που σημαίνει ότι έχει κλειδώσει την έξοδο χωρίς όριο ηλικίας ως τρίτεκνη.

* Άνδρας με 3 παιδιά με πρόσληψη στο Δημόσιο το 1992 μπορεί στα 18 έτη υπηρεσίας του ως το 2010 να αναγνωρίσει 5 έτη λόγω τέκνων και 2 από στρατιωτική θητεία, δηλαδή 7 χρόνια ώστε να συμπληρώσει την 25ετία στο Δημόσιο το 2010 και να συνταξιοδοτηθεί στα 52 ή στα 55 ως τρίτεκνος.

γραφεια ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Εμίλια Αράτα: Η γυμνή… ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα – λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του “Sky One”, “Cιrque διαζυγιο de Celebrite”.

ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί ένα ποσό στους Δήμους και έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/368500/syntaxi-me-mponoys-7-eton-β€”-oi-proΟ‹potheseis
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…