παρακολουθούσε URL ληστεία γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Δεν θα διδάξει σε δημοτικό σχολείο το μέλος της «17Ν» Κωνσταντίνος Τέλιος

γραφεια διαζυγιο ντετεκτιβ απιστια παρακολουθηση κινητου διαζυγιο μοιχεια μοιχεια Ο Τέλιος είχε καταδικαστεί σε μοιχεια κάθειρξη  22 ετών για απιστια συμμετοχή σε δολοφονία και ληστεία, απιστια με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και ήδη έχει αποφυλακιστεί

…”

Δεν θα διδάξει σε δημοτικό σχολείο το μέλος της «17Ν» Κωνσταντίνος Τέλιος γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Ο Τέλιος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη  22 ετών για συμμετοχή σε δολοφονία και ληστεία, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και ήδη έχει αποφυλακιστεί

 

Οριστικά και αμετάκλητα  δεν θα επιστρέψει για να διδάξει σε Δημοτικό Σχολείο ο Δάσκαλος και μέλος της 17Ν Κωνσταντίνος Τέλιος.

Και αυτό γιατί το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει η πειθαρχική ποινή της οριστικής απόλυσης που του έχει επιβληθεί.

Αναλυτικότερα, το αρμόδιο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Νομού Ρεθύμνου τον Σεπτέμβριο του 2003 επέβαλε στον Κωνσταντίνο Τέλιο, ο οποίος υπηρετούσε σε Δημοτικό Σχολείο του Ρεθύμνου, την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης. Ο  Κωνσταντίνος Τέλιος απολύθηκε λόγω της ένταξης του «από πολλών ετών, σε χρόνο που δεν έχει επακριβώς προσδιοριστεί, οπωσδήποτε όμως κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 1989 μέχρι την ημέρα της σύλληψής του την 20.7.2002, σε δομημένη και με διαρκεί δράση οργάνωση, τα μέλη της οποίας συναποφάσισαν, επεδίωξαν και στην συνέχεια πραγμάτωσαν την διάπραξη αδικημάτων».

Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, αφού ενημερώθηκε για τα ποινικά αδικήματα που έχουν ασκηθεί σε βάρος και την κατα δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, έκρινε τον  Οκτώβριο του 2005 ότι Κωνσταντίνος Τέλιος υπέπεσε στα πειθαρχικά παραπτώματα «της παράβασης καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα ή άλλους ποινικούς νόμους και της χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς και ανάξιας για υπάλληλο διαγωγή εκτός υπηρεσίας».

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Τέλιος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση της απόλυσης του, υποστηρίζοντας ότι οι πειθαρχικοί δικαστές του εξετίμησαν εσφαλμένα τα αποδεικτικά μέσα και ότι η απόφασή τους είναι πλημμελώς αιτιολογημένη.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας μελέτησαν την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ο Κωνσταντίνος Τέλιος από το 1988 εντάχθηκε «στην εγκληματική οργάνωση «17 Ν» μέχρι δε και το έτος 1992 συμμετείχε σε εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης», ενώ «μετά το 1992 δεν μετείχε σε καμία ενέργεια της οργάνωσης, ούτε είχε επαφές με τους πρώην «συντρόφους του»».

Το Ανώτατο Ακυρωτικό δικαστήριο επισημαίνει ότι ο κ. Τέλιος καίτοι δεν συμμετείχε προσωπικά σε εγκληματικές ενέργειες της 17Ν μετά το 1992, «συνέχισε να έχει ψυχική επαφή με την οργάνωση και εξακολούθησε να ταυτίζεται με την δράση της, διατηρώντας άρρηκτο σύνδεσμο με αυτήν μέχρι τη σύλληψή του (20.7.2002), αφού παρακολουθούσε άπρακτος την εγκληματική της δράση και τα κακουργήματα (ανθρωποκτονίες, ληστείες, κ.λπ.) που εξακολουθούσε να διαπράτ ΤΕΙ αυτή, παρέχοντας με την στάση του αυτή συνεχή ουσιαστική υπηρεσία (κάλυψη) στην εγκληματική οργάνωση 17Ν».

Χαρακτηριστικό είναι, υπογραμμίζουν οι σύμβουλοι Επικρατείας,  ότι ο Κωνσταντίνος  Τέλιος στην απολογία στο ακροατήριο του Εφετείου (27.8.2003)  είχε πει: «Καταδικάστε με όχι γι΄ αυτό που έκανα, αλλά γι΄ αυτό που δεν έκανα», δηλαδή, προσθέτουν οι δικαστές «το να συμβάλει με καταγγελίες του προς τις αρχές στην αναστολή της περαιτέρω εγκληματική δράσης της 17Ν».

  

Κατόπιν αυτών, οι σύμβουλοι Επικρατείας  έκριναν ότι ο κ. Τέλιος από τον διορισμό του στο δημόσιο το 1998 μέχρι τη σύλληψή του στις 20.7.2002 «υπέπεσε κατ΄ ορθό νομικό χαρακτηρισμό», στα πειθαρχικά αδικήματα που του αποδίδονται. Ενόψει της βαρύτητας και των συνθηκών τέλεσης του παραπτώματος, κατέληξε το ΣτΕ, είναι «προσήκουσα η επιβληθείσα στον Κωνσταντίνο Τέλιο πειθαρχική ποινή της οριστικής  παύσης» και τελικά απέρριψε την προσφυή του.

Να σημειωθεί ότι κ. Τέλιος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη  22 ετών για συμμετοχή σε δολοφονία και ληστεία, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και ήδη έχει αποφυλακιστεί.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους δικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 δικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 δικηγόροι (1/20 του συνόλου).

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.protothema.gr/greece/article/328703/den-tha-didaxei-se-dimotiko-sholeio-to-melos-tis-17n-konstadinos-telios/
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…