διοίκηση ΟΤΕ καρδιά γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Επίθεση του Εργατικού Κέντρου για τις ενδεχόμενες διαθεσιμότητες

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – https://detectiv.gr/; γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο παρακολουθηση κινητου μοιχεια Την παρέμβαση του ΕΚΒ  προκάλεσαν μοιχεια οι πληροφορίες για το σχέδιο ένταξης στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας παρακολουθηση κινητου που απεργάζεται το διαζυγιο απιστια διαζυγιο αρμόδιο Υπουργείο στο Δήμο παρακολουθηση Βόλου και ειδικότερα στις επιχειρήσεις Κοινωνικού χαρακτήρα. Το ΕΚΒ”

Επίθεση του Εργατικού Κέντρου για τις ενδεχόμενες διαθεσιμότητες γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Επίθεση του Εργατικού Κέντρου για τις ενδεχόμενες διαθεσιμότητες

Την παρέμβαση του ΕΚΒ  προκάλεσαν οι πληροφορίες για το σχέδιο ένταξης στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας που απεργάζεται το αρμόδιο Υπουργείο στο Δήμο Βόλου και ειδικότερα στις επιχειρήσεις Κοινωνικού χαρακτήρα. Το ΕΚΒ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι προωθεί την «εξόντωση» των εργαζομένων και παράλληλα καλεί τη δημοτική αρχή να αντιδράσει δυναμικά προκειμένου να αποτρέψει οποιαδήποτε εξέλιξη. 

Ειδικότερα η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου καταγγέλλει την κυβέρνηση, ότι «για άλλη μια φορά, με την ύπουλη… διαρροή των μνημονιακών της προθέσεων, προαναγγέλλει το νέο της σχέδιο να βάλει λουκέτο σε Επιχειρήσεις του Δήμου Βόλου, προωθώντας την εξόντωση (με τη μέθοδο, ξανά, της διαθεσιμότητας – κινητικότητας) άλλων 409 υπαλλήλων της Κοινωφελούς, του Νομικού Προσώπου και της Αναπτυξιακής».

Σύμφωνα με το ΕΚΒ  «πρόκειται για διεύρυνση της μνημονιακής τακτικής της κυβέρνησης, εκπρόσωποι της οποίας λίγο μόλις καιρό πριν αναγνώριζαν -και μάλιστα δημοσίως- το έλλειμμα προσωπικού που υπάρχει στο Δήμο Βόλου, κάτι που ήδη καθιστά τη λειτουργία του δυσχερή.

  Με την ύποπτη αυτή μεταστροφή της, η κυβέρνηση είναι προφανές πως στοχεύει στην ολοκλήρωση του σχεδίου απαξίωσης και συρρίκνωσης του κοινωνικού έργου και ρόλου των ΟΤΑ, εν προκειμένου του Δήμου Βόλου, χτυπώντας την «καρδιά» των συντελεστών παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, δηλαδή τους εργαζόμενους, προκειμένου να καταργήσει και τις ίδιες τις σημαντικές Δομές».

Το ΕΚΒ καλεί  την κυβέρνηση να μην το αποτολμήσει, καθώς επίσης και τη Δημοτική Αρχή, «πριν χρειασθεί να “παραδώσει τα γραφεια ντετεκτιβ κλειδιά απιστια γραφεια ντετεκτιβ του Δήμου” στους κυβερνητικούς υλοποιητές της επικείμενης αυτής αθλιότητας, να ενεργήσει αμέσως για την αποτ ροπή της».

 

 

 

 

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί ένα ποσό στους Δήμους και έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://taxydromos.gr/article.php?id=98620&cat=1
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…