ανάπτυξη πληθωρισμός μισθού γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Goldman Sachs: Πού επαληθευτήκαμε και πού διαψευστήκαμε για την Ευρώπη το τελευταίο 12μηνο

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Που επαληθεύτηκε και που έκανε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λάθος αναφορικά με τις ετήσιες ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα εκτιμήσεις της για την ντετεκτιβ πειραιασ πορεία της οικονομίας στην Ευρωζώνη, παρακολουθηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ απιστια αναφέρει σε νέα γραφεια ντετεκτιβ έκθεσή της η Goldman Sachs….”

Goldman Sachs: Πού επαληθευτήκαμε και πού διαψευστήκαμε για την Ευρώπη το τελευταίο 12μηνο γραφεια ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Που επαληθεύτηκε και που έκανε λάθος αναφορικά με τις ετήσιες εκτιμήσεις της για την πορεία της οικονομίας στην ευρωζώνη, αναφέρει σε νέα έκθεσή της η Goldman Sachs.

Η επενδυτική τράπεζα, επισημαίνει ότι στην έκθεση, που δημοσίευσε πριν από 12 μήνες, προέβλεπε σταθερότητα στην οικονομική δραστηριότητα στη Ζώνη του ευρώ, στα μέσα του 2013, την οποία θα ακολουθήσει μία α δύναμη κι εύθραυστη ανάκαμψη. Ανέμενε ότι ο πληθωρισμός θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και ότι η νομισματική πολιτική θα παραμείνει διευκολυντική. Ωστόσο, αμφισβητούσε ότι η ΕΚΤ θα μιμηθεί την πιο επιθετική και δυναμική πολιτική, που έχουν υιοθετήσει άλλες κεντρικές τράπεζες.

Συγκεκριμένα, επαληθεύτηκε στα εξής:

“Επιασε” τη συνολική εικόνα. Ειδικά, όπως αναφέρει, δεν ήταν καθόλου προφανές το φθινόπωρο του 2012 ότι η οικονομική δραστηριότητα στην ευρύτερη ευρωζώνη θα σταθεροποιηθεί γύρω στα μέσα του 2013. Μία εκτίμηση, η οποία επαληθεύτηκε περίτρανα και από την ανάπτυξη, που καταγράφηκε το δεύτερο τρίμηνο του έτους, νωρίτερα από ό,τι προέβλεπε αρχικώς η Goldman.

H Goldman αναφέρει ότι επαληθεύτηκε και όσον αφορά στην υπερ απόδοση της ανάπτυξης της Γερμανίας σε σχέση με την περιφέρεια.

Επιπλέον, ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας από το δεύτερο εξάμηνο του 2012 έως το δεύτερο εξάμηνο του 2013 ήταν  συνυφασμένος με τις προσδοκίες των αναλυτών της Goldman. Αν και ελαφρώς χαμηλότερα από ό,τι αναμενόταν, η Γερμανία ξεπέρασε το μέσο όρο ανάπτυξης στην ευρωζώνη, ενώ η Ιταλία και η Ισπανία παρέμειναν σε ύφεση το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Ο πληθωρισμός παρέμεινε επίσης σε υψηλότερο  επίπεδο στη Γερμανία σε σχέση με την περιφέρεια, όπως είχαν προβλέψει οι αναλυτές.

Δεν επαληθεύτηκε στα παρακάτω:

Αν και περίμενε ότι θα υποχωρήσει ο δείκτης του πληθωρισμού την περίοδο β’ εξαμήνου 2012-2013, η μείωση ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.

Κατά ένα μέρος, αναφέρει η Goldman, ο χαμηλότερος πληθωρισμός αντανακλά την απογοήτευση από την οικονομική δραστηριότητα, που σχετίζεται με τις προβλέψεις  της.

Η μείωση της εγχώριας ζήτησης- που συνδέεται τυπικά περισσότερο με τον πληθωρισμό- ήταν μεγαλύτερη ακόμη και από τη μείωση του ΑΕΠ. Ωστόσο, η αναπάντεχη υποχώρηση του πληθωρισμού δεν εξηγείται μόνο από τη μείωση της ζήτησης. Η Goldman αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις για τον πληθωρισμό για τα επόμενα χρόνια με βάση τα στοιχεία του τελευταίου έτους.

Χαμηλότερο πληθωρισμό από ό,τι αναμενόταν παρουσίασε η  Ισπανία. Οι μεταρρυθμίσεις στην ισπανική αγορά εργασίας  φαίνεται ότι άρχισαν να έχουν γρηγορότερα αντίχτυπο στους μισθούς από ό, τι ανέμενε η Goldman, και κατ επέκταση στον πληθωρισμό.

Εκπληξη όσον αφορά στα στοιχεία του πληθωρισμού παρουσίασε και η Γερμανία. Ο πληθωρισμός ήταν χαμηλότερος στη χώρα λόγω της μείωσης στα περιθώρια εταιρικού κέρδους, παρά την αύξηση στους μισθούς και στο κόστος εργασίας. Ωστόσο, η Goldman επισημαίνει ότι ο πληθωρισμός θα αυξηθεί στη Γερμανία τον επόμενο χρόνο.

 

Παράλληλα, η επενδυτική τράπεζα παραδέχεται ότι δεν είχε προβλέψει την τόσο “υποστηρικτική” νομισματική πολιτική της ΕΚΤ, η οποία αποδίδεται εξάλλου στο χαμηλό πληθωρισμό.

 

Η Goldman τονίζει επίσης ότι η δέσμευση της Ισπανίας στις μεταρρυθμίσεις έχει εντυπωσιάσει, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται οι πρώτοι καρποί από τα σκληρά μέτρα λιτότητας, που υιοθετήθηκαν στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα

φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε ντετεκτιβ πειραιασ να πάμε

μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.protothema.gr/economy/article/328714/goldman-sachs-pou-epalitheutikame-kai-pou-diapseustikame-gia-tin-europi-to-teleutaio-12mino/
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…